Мелатонинот е хормон кој природно постои во нашиот организам. Мозокот го произведува во темнина. Одговорен е за формирањето на циркадијалниот ритам и за спиењето. Докажано е дека препаратите со Мелатонин помагаат при Jet Lag – патување во различни временски зони, разни проблеми со спиењето, анксиозност пред и после операции како и кај деца кои имаат проблеми со спиењето. Последните истражувања покажуваат и ефикасност и при третман на COVID-19 во раната фаза на инфекцијата. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

    Прикажани 2 производи