Маточината Melissa officinalis е растение со изразено смирувачко дејство на нервниот и дигестивниот систем. Поради тоа често е придружник во препаратите за смирување со валеријана за третман на несоница, мигрена, намалување на крвниот притисок како и за спазми во дигестивниот систем, колики, гадење и тн. Сите препарати се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 2 производи