Матичниот млеч е желатинозна супстанца производ од пчелите. Се смета за многу лековита – содржи голем број хранливи материи, има антиоксидативни и антивоспалителни својства, може да го намали ризикот од кардиоваскуларни болести со тоа што го намалува нивото на холестерол во крвта, помага во лекувањето на раните и заздравувањето на кожата, одредени протеини кои ги содржи може да го намалат крвниот притисок и тн. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 2 производи