Лецитинот е фосфолипид кој игра значајна улога во метаболизмот на мастите и одржување на нормални нивоа на холестерол во крвта. Има својство да го намалува LDL штетниот холестерол, а истовремено да ја стимулира синтезата на добриот HDL холестерол. Препаратите превенираат артеросклероза, одржуваат здрав кардиоваскуларен систем и се користат во третман на хиперлипидемија. Сите препарати се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Не се пронајдени производи кои одговараат на вашиот избор.