Коњско опавче или Equisetum arvense е растение со многу познати лековити својства меѓу кои најизразено е диуретичното својство. Препаратите кои го содржат ова растение се користат за третман на уринарни заболувања како и при покачен крвен притисок. Сите препарати се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажување еден резултат