Протеин кој е дел од структурата на коските, кожата, мускулите, тетивите и лигаментите. Суплементите за орална употреба главно се користат за подобрување на состојбата на кожата, намалување на болки во зглобовите настанати поради разни заболувања, превенција на остеопороза, за зголемување на мускулната маса како и за одржување на здравјето на срцето. Сите препарати се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 13 производи