Кантарионот е растение, дел од традиционалната медицина со векови, кое се користи при третман на разни ментални нарушувања како депресија, опсесивно компулсивно нарушување, ADHD, менопаузални симптоми и тн. Дел е и од препарати за надворешна употреба кои се користат за третман на рани, модринки и болки во мускулите. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 3 производи