Јаболковиот оцет се добива со ферментација на сок од јаболко. Има позитивни ефекти при одржувањето на нивото на шеќерот холестеролот во крвта и при губење на телесната тежина. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 2 производи