Хмељ, Humulus lupulus е растение кое се користи како додатна поддршка на терапија при различни состојби како регулирање на женски хормони, болка, нарушувања во спиењето и тн. Сите препарати се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажување еден резултат