Глукозаминот е компонента во ‘рскавицата – течност која се наоѓа помеѓу зглобовите овозможувајќи нивно подмачкување. Препаратите кои содржат глукозамин се користат главно за болки настанати од остеоартритис. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 9 производи