Гинкото е најстариот познат жител на планетата Земја. Дрвото е карактеристично за Азиските земји и е дел од традиционалната кинеска медицина. Има својство да ја подобрува циркулацијата кое својство е посебно изразено на крвните садови на мозокот. Препаратите се посебно ефикасни при подобрување на циркулацијата, подобрување на меморијата, вртоглавица и општото здравје. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 5 производи