Ехинацеата е растение кое како дел од традиционалната медицина се користи за превенција и третман на настинки, затоа што се смета дека помага во борбата со инфекциите. Ова растение е и дел од препарати за надворешна употреба за третман на рани и разни проблеми со кожата. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 3 производи