Растение богато со соединенија со антиоксидантни својства за одржување на добро општо здравје. Брусницата е посебно делотворна при инфекции на уринарниот тракт. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 4 производи