Бета глуканот е компонента која се наоѓа во житарките како и кај одредени видови бактерии и габи. Има позитивен ефект кај регулирањето на нивото на шеќер и холестерол во крвта, одржувањето на кардиоваскуларниот систем, а е јак имуностимулатор при инфекции од различно потекло и при канцерозни заболувања. Сите препарати се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава

Прикажани 9 производи