Bacopa monnieri е растение од Индија кое се користи во Ајруведската медицина како “тоник за мозокот”. Препарати од ова рстение се користат за подобрување на когнитивните функции, како меморија и учење, а се користат и за третман на одредени здравствени состојби како анксиозност и епилепсија. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажување еден резултат