Ашваганда, Withania somnifera или зимска цреша е растение карактеристично за Индија, Средно источните земји и делови од Африка каде е и дел од традиционалната медицина. Од многуте својства што ги има главно се користи при состојби на стрес. Содржи компоненти кои се смета дека може да делуваат смирувачки на мозокот, да ги намалат отоците (воспаленијата), да го намалат крвниот притисок и да го менуваат имуниот систем. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 2 производи