Антиоксиданси се група на супстанци кои имаат способност да ги отстранат штетните радикали од организмот, да спречат “оксидативен стрес” и со тоа да превенираат оштетување на клетките и ткивата. Препаратите со препорачани дози на овие супстанци се земаат за превенција од одредени болести. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 50 производи