Активниот Јаглен има способност да ги врзува сите штетни материи од организмот кои потоа се исфрлаат од организмот. Затоа обично се дава орално за третман на труења. Исто така ефикасен е и при третман на интестинални гасови, висок холестерол, мамурлак, нервозен стомак и холестаза за време на бременоста. Совет: до колку земате препарати со активен јаглен и друга терпија направете временска разлика меѓу двете терапии поради тоа што јагленот не е селективен, односно може да ги врзе и лековите со што би се намалило нивното дејство. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 2 производи