Whey протеини се протеини кои се наоѓаат во сурутката, течниот дел од млекото кој се добива при процесот на добивање сирење. Овие протеини претставуваат одлична нутритивна поддршка при диетите. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 5 производи