Л-карнитинот соеднинение кое природно се наоѓа во организмот во скоро сите клетки. Ги транспортира мастите во клетките каде се врши нивна оксидација, процес при кој се добива енергија, а од друга стана ги исфрла штетните материи кои се добиваат надвор од клетките. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажани 2 производи