Амино киселината Л-Глутамин учествува во процесите за формирање на мускулно ткиво, го стимулира имунитетот и помага во детоксикацијата на црниот дроб. Спортистите го користа за големување на мускулната маса и намалување на заморот и подобрување на издржливоста за време на вежбањето. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Не се пронајдени производи кои одговараат на вашиот избор.