Една од важните амино киселини во организмот е Л-аргиниот која е неопходна за синтеза на протеини, а учествува и во други важни процеси како стимулација на хормонот за раст, инсулинот и др. Се користи и во третман на ангина, висок крвен притисок, еректилна дисфункција и тн. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Не се пронајдени производи кои одговараат на вашиот избор.