Креатинот е компонента која е природно присутна во организмот, најногу во мускулите и мозокот. Вклучен е во процесите на произведување на енергија за мускулите можат да функционираат правилно. Одобрен е за употреба од Интернационалниот Олимписки комитет, а освен што се користи за време на спортување за зголемување на издржливоста и зголемување на мускулна маса, креатинот се користи и при одредени заболувања. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

Прикажување еден резултат