БЦАА (BCAA-Brached Chain Amino Acid) ги опфаќа амино киселините валин, леуцин и изолеуцин кои понатаму во организмот се користат за синтеза на протеини. Стимулирајќи го губитокот на непотребната маса и синтезата на протеините од кои се составени мускулите во најголем дел, овие препарати се препорачуваат за сите оние кои сакаат да го намалат масното ткиво и да постигнат поголема мускулна маса. Сите производи се достапни за онлајн нарачка со бесплатна достава.

    Прикажани 4 производи