Прикажани 4 производи

Urimil Forte neuro x30 капсули

790 ден

Уримил Форте – експертска помош за периферниот нервен систем
Уримил Форте е НОВА формула со 9 активни состојки за нормално функционирање на периферниот нервен систем, нормална мускулна функција и состојба на коските. Ова е најмодерниот и најмоќниот член на семејството Уримил, препорачан од европски невролози и специјалисти за болка.

URIMIL PLUS 30 капсули

750 ден

Уримил Плус / Urimil Plus е додаток на исхраната што ја поддржува нормалната функција на периферниот нервен систем. Создаден за да се грижи за половината и грбот, секоја капсула Уримил Плус содржи оптимална комбинација од 7 хранливи состојки кои помагаат во регенерацијата на оштетените неврони.

URIMIL FORTE NEURO 7 лепенки/фластери

735 ден

URIMIL FORTE NEURO / УРИМИЛ ФОРТЕ НЕУРО затоплувачки лепенки со арника, ѓаволски нокт и магнезиум, 7 парчиња.

URIMIL 30 капсули

650 ден

Уримил / Urimil е додаток во исхраната што ја поддржува нормалната функција на периферниот нервен систем и обезбедува олеснување при пецкање и вкочанетост на рацете и на нозете. Создаден за да се грижи за половината, грбот и екстремитетите, секоја капсула Уримил содржи оптимална комбинација од 6 основни хранливи материи што помагаат во регенерација на оштетените неврони.