Со секојдневна употреба на четките за заби Мизуха исчезнуваат забните наслаги, крварењето од непцата, се зголемува превенцијата за појава на гингивит и парадентоза. Чудото од четки за заби, јапонските „Мизуха“ се употребуваат без паста, само со вода, делуваат антибактериски, уникатни се и даваат долготрајно чувство на чисто. Гарантираат темелно и ефикасно отстранување на забните наслагите и забниот плак, дури и од најтешко достапните места. Поседуваат јонизирачко и антибактериско дејство, допринесуваат за редуцирање на бројот на бактерии во усната празнина како и на самата четка.

    Прикажани 8 производи