Германски бренд на козметичка линија, кој повеќе од 30 години се залага за иновативна природна козметика чија цел е создавање на компатибилни и ефикасни производи базирани на природни состојки.
Тргнувајќи од идејата дека софистицираната нега на кожата треба да е достапна за сите, Др. Шелер го основа својот прв бренд за природна козметика уште во 1980-тите, сега веќе пионер на комерцијалната природна козметика со добиени бројни награди и признанија од страна на потрошувачите ширум Европа и Светот.

Прикажани 18 производи