DAFI – лидер во областа на филтрација на вода.

Dafi квалитетни полски производи со повеќе од 30 години искуство и редовни истражувања и тестови. Широк избор на бокали и шишиња за филтрирање на вода од чешма, кои благодарение на редовно менуваните филтри, совршено ќе ја приспособат водата на вашите потреби. Водата од Дафи е совршена за готвење, пиење, но одлична е и за секојдневна употреба на сите видови апарати за домаќинство, заштитувајќи ги од штетното влијание на бигорот.

Прикажани 10 производи