Bioxsine е првиот и уникатен бренд позициониран како „специјалист против опаѓање на косата“ и лидер на пазарот во категоријата од 2006 година. Шампонот и серумите Bioxsine го спречуваат опаѓањето на косата и помагаат за раст на нова коса со билниот екстракт Biocomplex B11. Bioxsine има силна и единствена формула поддржана од клинички тестови од независни лаборатории и универзитети.

Прикажани 2 производи