BIBS е врвен дански бренд за бебиња основан во 1978 година а нивната икона тркалезна цуцла во боја има историја повеќе од 40 години.Цуцлите на BIBS се рафинирани неколку пати, за да се обезбеди најдобриот можен материјал и производ за најмалите.

Со најголема почит за функционалноста и безбедноста, нашата широка палета на производи им дава на малите живописен почеток на животот. Ние веруваме дека личното изразување е клучно, а со нашата широка палета на бои, гарантираме дека има нешто за секој вкус. Сите наши цуцли и шишенца се внимателно дизајнирани и произведени во Данска.

Прикажани 38 производи