омега 3 масни киселини за деца
Витамини и минерали, Детско здравје

Омега-3 масни киселини, овој нутритиент е од животно значење за правилен раст и развој на вашето дете

Додека детето е мало, но и во текот на неговото растење, родителите особено внимаваат на грижата за здравјето на детето. Секој родител барем еднаш помислил …

Повеќе
тантрума кај мали деца бес
Детско здравје, Ментално здравје

Нападот на бес и појава на тантрума кај децата сериозен аларм или вообичаеност

Драматична е состојбата со менталното здравје кај децата особено во периодот после Ковид-19. Пандемијата придонесе за целокупното нарушување на менталното здравје и задава сериозни проблеми …

Повеќе
Овој веб сајт користи веб колачиња. Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашиот веб сајт. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашиот веб сајт. Политика за колачиња
СЕ СОГЛАСУВАМ
не се согласувам